INFORMACIONS D'INTERÈS Festa del barri de Canaleta La festa del barri d'enguany se celebrarà els dies 8 i 9 de juliol. Com cada any, ja portem molts mesos preparant-la i necessitem la vostra ajuda. La propera reunió es realitzarà el dia 5 de maig, dijous, a les 20:30h. al local social La Rajoleria. Animeu-vos i participeu!

EL RAJOL Bulletí informatiu de La Rajoleria Canaleta

Número1

Maig del 2011

Casal de Canaleta i Can Puig Durant quatre anys el Casal de Canaleta i de Can Puig ha estat dinamitzant els espais de lleure, organitzant diferents activitats i donant un suport a l'estudi de forma gratuïta als infants i joves dels barris de Canaleta i de Can Puig. Ens podreu trobar, a les tardes, de les 17:30h. a les 19:30h. al local social La Rajoleria de Canaleta (dilluns, dimecres i divendres) i al local social de Can Puig (els dimarts). Patis oberts a l'Institut Josep Brugulat Des de fa uns dos mesos, i responent a la manca d'espais de joc al barri de Canaleta, l'Institut Josep Brugulat ha obert les seves portes perquè, els caps de setmana a la tarda, tothom qui ho desitgi, pugui accedir a les seves instal·lacions i pistes esportives. Cinefòrums a La Rajoleria Des del mes de febrer d'aquest any, l'últim divendres de cada mes els joves de Canaleta organitzen un cinefòrum gratuït i obert a tothom major de 13 anys, on s'hi projecten pel·lícules d'interès pel seu contingut social i/o educatiu.

Benvolguts veïns, benvolgudes veïnes, ens plau presentar-vos “El Rajol”, un butllet í que volem que serveixi per conèixer més a fons el barri, la seva gent, les activitats que s'organitzen des del local social La Rajoleria, les activitats de l'associació de la festa del barri i altres entitats que treballen a Canaleta... És una iniciativa dels joves de Canaleta. Sortir à cada mes i el podreu trobar als comer ços del barri i a La Rajoleria. Els joves de Canaleta

EL VEÍ DEL MES

LA NOTÍCIA

En cada butlletí entrevistarem un veí o una veïna del barri, per conèixer-nos millor entre tots. Aquest mes és el torn de l'Alfred, que regenta una de les botigues de queviures de Canaleta.

El passat mes de març, els dies 4, 5 i 6 va tenir lloc, a les pistes esportives de l'Institut Josep Brugulat, el I Torneig de Futbol d'Hivern de Canaleta, organitzat pels joves del barri i amb la col·laboració de l'Institut J. Brugulat, de l'Ajuntament de Banyoles i del Consell Esportiu. S'hi van inscriure, en total, dotze equips (quatre en la categoria de petits i vuit en la categoria absoluta, de més de 16 anys) i hi van participar més de 130 persones!

Quant de temps fa que tens la botiga a Canaleta? Des del 2 de setembre del 1975; fa 36 anys. Ha vingut algun famós a la botiga? En Jordi Pujol, President de la Generalitat de Catalunya. Explica'ns una situació curiosa que t'hagi passat a la botiga. Fa tres anys vam deixar la porta de la botiga oberta tota la nit i no va passar res. Digues-nos alguna cosa positiva del barri. Tot és positiu, si la gent es comporta com toca. Què canviaries del barri? No en canviaria res.

Un moment del torneig

L'AGENDA - Dijous, 5 de maig a les 20:30h. Local social La Rajoleria. Reunió de la comissió de la festa del barri de Canaleta - Divendres, 13 de maig a les 17:30h. Local social La Rajoleria. Trobada amb joves per preparar el concurs de Freestyle per a la festa del barri. - Divendres, 27 de maig a les 17:30h. Local social La Rajoleria. Cinefòrum: Mi nombre es Joe. Del director Ken Loach.

CONTACTE L'Alfred, a la seva botiga

Ens trobareu cada divendres al local social La Rajoleria, de 17:30h a 19:30h. Email: [email protected] També ens podeu trobar al Facebook: La Rajoleria

rajol n.1 impresa.pdf

There was a problem previewing this document. Retrying... Download. Connect more apps... Try one of the apps below to open or edit this item. rajol n.1 ...

2MB Sizes 4 Downloads 174 Views

Recommend Documents

expresso vestibulando - n1.pdf
expresso vestibulando - n1.pdf. expresso vestibulando - n1.pdf. Open. Extract. Open with. Sign In. Main menu. Displaying expresso vestibulando - n1.pdf.

N1 - Silver (Running Record).pdf
The story takes place in Alaska,. where the winters are very cold, dark, and snowy. Please read aloud the first section. (Point to the line on the student copy to.

a1-n1-2011-art03.pdf
Retrying... Download. Connect more apps... Try one of the apps below to open or edit this item. a1-n1-2011-art03.pdf. a1-n1-2011-art03.pdf. Open. Extract.

n1 = n0x, n2 = n0x
[2] Classical theory: no idea about quantization of lattice vibration. assumed that atoms are like classical harmonic oscillator, oscillates independently. E= 3NKT.

10_SOKOL-AJAS N1 54-58.pdf
There was a problem previewing this document. Retrying... Download. Connect more apps... Try one of the apps below to open or edit this item.

Download Full N1 Nutritional Programming PDF Best ...
... news financial news and more Top VIdeos Warning Invalid argument supplied for foreach in srv users serverpilot apps jujaitaly public index php on line 447.

6_KOPALI-AJAS N1 pp 31-35.pdf
... for irrigation reservoir Thana. (Lushnja) have been the focus of this study. Keywords: agricultural system, irrigation system, water quality, irrigation reservoir. 1.